Nyheder

Nye billeder!

Så er der kommet nye billeder på hjemmesiden! Der er billeder fra både EM og DM ½ Ironman plus Europa Cup i Riga. Bare klik på “Media” i toppen!
Læs mere →

Årets Talent

Dansk Triatlon Forbund (DTriF) har i dag kåret Thomas Strange til årets talent 2012. Prisen på kr. 5.000 blev overrakt af Mogens Strange, Thomas’ far, som er politisk eliteansvarlig i DTriF.
Læs mere →

DAF Vinterturnering

Billede: Europa Cup i Holten (2012) Har i dag løbet 15 km, 4. runde i Crosschallenge, i København. Målet var at lægge ud i 3.15 fart, og se om jeg kunne holde det de første 10 km. Det gik helt perfekt, og jeg krydsede de 10 km i tiden 32.32, hvilket helt sikkert er PR. De sidste 5 km
Læs mere →

Verdensmestre

4 dage efter VM på New Zealand, flere 100 km syd for Auckland, løb jeg en lang tur med min far, og stødte pludselig på disse to verdensmestre!
Læs mere →

Beretning fra VM i Auckland

Billede: VM i Auckland (fra artiklen om Thomas på TriTalk.dk) Dagen startede ud med kraftig regn, hvilket gjorde cykelruten utrolig farlig, da vi kørte inde i en by med mange hvide striber på vejene, som bliver rigtig glatte i regnvejr, og samtidig skulle vi igennem tre 180-graders sv
Læs mere →